Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u, als versiering van uw auto, op zoek naar vlammen stickers? Bij Dr. Sticker willen wij u daar graag bij helpen. De vlammen stickers van Dr. Sticker worden per 2 geleverd, zodat u de mogelijkheid heeft om zowel de linker- als de rechterkant van uw auto te beplakken. Bij Dr. Sticker heeft u in de webshop keuze uit verschillende standaard vlammen stickers. Enkele voorbeelden van de verschillende vlammen stickers zijn:

  • Vlammen stickers: Flames sticker 1
  • Vlammen stickers: Flames sticker 2
  • Vlammen stickers: Flames sticker 3
Heeft u echter niet uw ideale vlammen stickers gevonden in het assortiment? De handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker biedt dan een uitweg. 


Zelf vlammen stickers maken

In het uitgebreide assortiment vindt u de standaard vlammen stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling wordt netjes uitgeprint door de productie van Dr. Sticker. U kunt de vlammen stickers zelf monteren op uw auto of overlaten aan één van de monteurs van Dr. Sticker. Uw bestelling wordt (in Nederland en België) Gratis en Snel bij u thuisbezorgd.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »