Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u op zoek naar dakstickers voor een leuke bekleding van uw dak van uw auto? Bij Dr. Sticker willen wij u daar graag bij helpen. Bij Dr. Sticker maken we dakstickers van Topkwaliteit! Dakstickers zijn de oplossing voor de versiering van de dak van uw auto. De standaard dakstickers voor uw dak van uw auto zijn verkrijgbaar in verschillende motieven, merken en landen. In de webshop hebben wij een uitgebreid assortiment standaard dakstickers. Enkele voorbeelden hiervan:

  • Dakstickers: Vlag Nederland
  • Dakstickers: Puzzle small
  • Dakstickers: Blocks falling
Niet uw gewenste daksticker gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan heeft u ook nog de keuze om de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker te gebruiken voor het ontwerpen van uw dakstickers. 

Zelf dakstickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard dakstickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling wordt door de productie van Dr. Sticker netjes uitgeprint en ingepakt. Daarnaast wordt uw bestelling (in Nederland en België) Gratis en Snel bij u thuisbezorgd.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »