Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u opzoek naar baby on board stickers om aan te geven dat u een klein kind in de auto heeft? Dan willen wij u bij Dr. Sticker daar graag een handje bij helpen. De baby on board stickers zijn bij Dr. Sticker verkrijgbaar in verschillende leuke en humoristische varianten. In de webshop hebben wij een uitgebreid assortiment standaard baby on board stickers. Enkele voorbeelden van de baby on board stickers zijn:

  • Baby on board stickers: Stolen babies 
  • Baby on board stickers: Tut meisje
  • Baby on board stickers: Guess who?
Geen leuke baby on board stickers gevonden? Of u wilt liever een eigen ontwerp? Dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf baby on board stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard baby on board stickers. Wilt u zelf baby on board stickers maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling wordt netjes uitgeprint en ingepakt door de productie van Dr. Sticker. De thuisbezorging is (in Nederland en België) Gratis en Snel!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »