Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Textielframe

Laat uw doek extra mooi en strak naar voren komen met een Textielframe! Een Textielframe zorgt er voor dat uw doek strak gespannen wordt waardoor het er erg professioneel uit ziet. Zo creëert u een mooie uitstraling met uw Textielframe. U kunt bij Dr. Sticker uw Textielframe bestellen in verschillende formaten. Het gewenste formaat kunt u zelf aangeven in de webshop van Dr. Sticker.

Voordelen Textielframe

Een Textielframe is gemaakt van aluminium en daardoor een gebruiksvriendelijk product, omdat het door een Textielframe door het aluminium een licht gewicht heeft. Door het gebruik van aluminium is het een duurzaam product en kunt u zoals al eerder werd aangegeven zelf aangeven wat voor formaat Textielframe u graag wilt bestellen. De montage van een Textielframe is daarnaast zeer eenvoudig en het mooie is dat u hierdoor uw doek erg gemakkelijk kunt verwisselen.

Een Textielframe is ideaal voor uw winkel, restaurant, kantoor, showroom, stand of een andere ruimte waar u de personen in die ruimte een goede indruk wilt geven van uw product of dienst.

Bezorging

Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd en in Nederland en België worden alle bestellingen helemaal Gratis geleverd!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om uw Textielframe, die u niet kunt aangeven in de webshop van Dr. Sticker? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kan u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker die u van het nodige advies kunnen voorzien. U kan Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 versturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen zal één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »