Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Interieur Producten

Wilt u graag het interieur van uw pand aankleden of vernieuwen? In de webshop van Dr. Sticker vindt u uw inspiratie voor uw Interieur! Met uiteindelijk uw ideeën en de Interieur producten van Dr. Sticker zorgt u voor een complete metamorfose van uw vloer, wand, plafond, raam, trap of deur. Bij Dr. Sticker worden de producten / stickers gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze van Topkwaliteit zijn!

Enkele voorbeelden uit het assortiment Interieur:

  • Interieur: Textielframes
  • Interieur: Zitzak
  • Interieur: Wanddecoratie

U heeft naast het assortiment ook de mogelijkheid om zelf Interieur stickers te ontwerpen.

Zelf Interieur stickers maken

Wilt u niet de standaard Interieur stickers uit ons assortiment? Dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker waar u een eigen ontwerp, logo of afbeelding kunt inladen. U heeft hier de mogelijkheid om bijvoorbeeld vloerstickers, muurstickers of raamstickers te maken. In slechts een aantal gemakkelijke stappen is uw ontwerp klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling zal geoptimaliseerd worden door de vormgevers van Dr. Sticker en daarna geproduceerd en verpakt worden door de productie van Dr. Sticker.

Bezorging

Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd en in Nederland en België worden alle bestellingen helemaal Gratis geleverd!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens, die u niet kunt aangeven in de ontwerptool of webshop van Dr. Sticker? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kan u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kan Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 versturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen zal één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »