Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Metalen Plaatsnaambord

Bent u op zoek naar een metalen plaatsnaambord? Dan kunnen wij van Dr. Sticker u daar zeker bij helpen! Bij Dr. Sticker heeft u de keuze voor een standaard plaatsnaambord, 25 verschillende, of de keuze voor het maken van uw eigen plaatsnaambord met eigen tekst. Zo heeft u altijd uw gewenste plaatsnaambord met de juiste tekst. Enkele voorbeelden uit het ruime assortiment van Dr. Sticker:

  • Plaatsnaambord: Amsterdam
  • Plaatsnaambord: Rotterdam
  • Plaatsnaambord: Roosendaal

Eigen Plaatsnaambord

Staat u eigen plaatsnaambord er niet tussen? Geen enkel probleem! U kunt via het product "uw eigen plaatsnaambord" zelf de tekst toevoegen. Natuurlijk hoeft dit geen bestaande plaatsnaambord te zijn. U kunt er ook voor kiezen om humoristische teksten te plaatsen voor partijen of verjaardagen van uw familie, vrienden of kennissen. 

Zelf stickers ontwerpen

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u een hoop leuke, stoere en grappige standaard producten voor verschillende doeleinden. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker die altijd klaar staan om u van het nodige advies te voorzien. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »