Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Spandoek Evenementen

U bent op zoek naar aankleding van uw evenementen in de vorm van een spandoek of spandoeken? Dr. Sticker helpt u daar graag bij! Bij Dr. Sticker kunt u kiezen voor een spandoek of spandoeken met of zonder aluminium frame. Wanneer u kiest voor met aluminium frame kunnen wij de montage en het spandoek / spandoeken ook voor u realiseren. Wij bieden u standaard spandoeken voor evenementen aan, maar u kunt ook zelf uw ontwerp uitwerken in onze handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. Via deze manier heeft u altijd uw gewenste spandoek / spandoeken voor op uw evenementen. Natuurlijk is een ontwerp die al bestaat ook geen enkel probleem! Voorbeelden van standaard spandoeken uit ons assortiment:

  • Spandoek Evenementen: Uitgang
  • Spandoek Evenementen: Kassa
  • Spandoek Evenementen: EHBO

Zelf uw spandoek / spandoeken voor uw evenementen ontwerpen

Wilt u zelf uw ontwerp maken voor uw spandoek / spandoeken op uw evenementen? Dan bieden wij de optie om dit te doen via onze handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. U kunt in slechts een aantal stappen uw eigen ontwerp klaar hebben en uw bestelling bij ons plaatsen. Na het maken van uw bestellingen bezorgen we uw spandoek / spandoeken voor uw evenementen Gratis en Snel bij u thuis. Bij Dr. Sticker is het mogelijk om op rekening te bestellen.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kunt Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 sturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen beantwoord één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »