Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Lichtbakken

Met een lichtbak van Dr. Sticker zal uw boodschap zeker in het oog springen. Dit product zorgt er namelijk voor dat uw winkel of bedrijf zowel overdag als ’s avonds de aandacht trekt van (potentiële) klanten en voorbijgangers. De lichtbak zorgt er tevens voor dat uw bedrijf een professionele uitstraling krijgt. In ons assortiment vindt u veel verschillende versies van deze lichtbak. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van lichtbakken en wij kunnen u dus zeker voorzien van advies op maat. Zo zorgen wij ervoor dat u de lichtbak kiest die het beste bij u en uw bedrijf past.

 

Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten en daarom breiden wij ons assortiment constant uit met innovatieve en duurzame producten en dit geldt natuurlijk ook voor ons assortiment lichtbakken. Hierbij kunt u dan bijvoorbeeld denken aan een lichtbak met energiezuinige ledverlichting of lichtbakken in een speciale vorm.

 

U kunt bij ons terecht voor lichtreclame in allerlei soorten en maten. Onze meest gebruikte lichtbakken zijn de enkelzijdige lichtbak, de dubbelzijdige lichtbak, de doeklichtbak en de ovale/ronde lichtbak.

 

Enkelzijdige lichtbak

Het systeem van de enkelzijdige lichtbak is opgebouwd uit geanodiseerde aluminium profielen. De lichtbak is verkrijgbaar in een recht, licht gebogen en proton profiel. De lichtbak is standaard verkrijgbaar in bruut aluminium. Hij kan echter ook in een gewenste RAL-kleur worden gespoten. De witte opaalplaat van de lichtbak zorgt ervoor dat het licht optimaal gereflecteerd wordt. Het belangrijkste onderdeel bij een lichtbak is natuurlijk de verlichting, hierin kunt u bij ons kiezen tussen tl-verlichting en ledverlichting.

 

Dubbelzijdige lichtbak

Het systeem van de dubbelzijdige lichtbak is ook opgebouwd uit geanodiseerde aluminium profielen. U kunt kiezen tussen een recht of een licht gebogen profiel. De lichtbak heeft aan beide kanten een acrylaat opaalplaat. U kunt gaan voor de standaardkleur bruut aluminium, maar het is natuurlijk ook een mogelijkheid om de hem te laten spuiten in een RAL-kleur. Ook bij deze lichtbak kunt u kiezen voor energiezuinige ledverlichting of tl-verlichting.

   

Doeklichtbak

Onze doeklichtbak heeft geen opaalplaat, maar een backlit doek dat op een geanodiseerd aluminium profiel wordt gespannen. Voor het spannen van het doek gebruiken wij rvs-spanveren. Het backlit spandoek zorgt voor een speciaal translucent effect. De doeklichtbak wordt bij ons standaard geleverd met energiezuinige ledverlichting.

 

Lichtbak ovaal/rond

Onze ovale en ronde lichtbakken van maximaal 150 cm zijn voorzien van tl-verlichting. Wij leveren ze standaard in bruut aluminium, maar een RAL-kleur naar keuze is natuurlijk ook mogelijk. Onze ovale en ronde lichtbakken zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar.

 

Onze lichtbakken zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom lang mee. Heeft u vragen of wilt u bij ons een lichtbak bestellen? Neem dan vooral contact met ons op (Telefonisch 016505326, Ma t/m Vrij van 9.00 tot 17.30 of per mail [email protected]) of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »