Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

De bedrukte tape (15 mm) van Dr. Sticker is de ideale manier om uw pakketten en verzendingen perfect af te sluiten. Dankzij onze bedrukte tape zult u zich geen zorgen meer hoeven te maken of uw dozen goed afgesloten blijven. Naast dat wij een stevige tape aanbieden, heeft u bij Dr. Sticker tevens de mogelijkheid om uw eigen logo op de tape te drukken. Professioneel, strak en tevens een slimme manier om uw bedrijf te promoten. Nog meer potentiële klanten zullen bekend worden met de naam en het logo van uw bedrijf. En dit dankzij de bedrukte tape (15 mm) van Dr. Sticker!

 

Soorten bedrukte tape

Bij Dr. Sticker heeft u de keuze uit drie verschillende soorten tape:

 • PVC bedrukte tape: PVC tape heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Het kan op allerlei soorten ondergrond gebruikt worden. Daarnaast is het waterbestendig en bevat de tape een stevige kleeflaag, zodat u er gerust van kunt zijn dat uw verzendingen stevig afgesloten worden. Met een dikte van 35 micron is het daarnaast een stevige tape, en is het bijna onmogelijk om de tape kapot te scheuren. Dankzij de low noise tape maakt het geen lawaai bij het afrollen. Daarnaast kan het, in tegenstelling tot de andere materialen, diapositief gedrukt worden. Op PVC bedrukte tape is in 3 verschillende kleuren beschikbaar: wit, bruin en transparant. Wanneer u een logo of een ander ontwerp op de tape wilt plaatsen, is het aan te raden om witte tape te kiezen. Uw ontwerpen komen namelijk het beste tot zijn recht op een witte kleur.
 • PVC bedrukte tape, gekleurd: op een paar verschillen na hetzelfde als de reguliere PVC tape. Deze tape wordt in 7 verschillende kleuren aangeboden: fluor oranje, licht blauw, groen, geel, oranje, rood of zwart. Omdat de tape ook iets dikker is, 37 micron, is deze tape net iets steviger. Zoekt u een tape die nog meer in het oog springt dankzij de opvallende kleuren, dan is dit de tape die u zoekt.
 • Papier bedrukte tape: deze tape bevat een lage aanvangskleefkracht, waardoor het zich steviger hecht naarmate het langer bevestigd zit. Daarnaast is het tevens een goedkopere optie in vergelijking met PVC tape. Ook de papieren tape maakt weinig lawaai bij het afrollen. Deze tape wordt in twee kleuren aangeboden: wit (crème) en bruin. Wanneer u een logo of een ander ontwerp op de tape wilt plaatsen, is het aan te raden om witte tape te kiezen. Uw ontwerpen komen namelijk het beste tot zijn recht op een witte kleur. Deze tape wordt van natuurlijke producten gemaakt. Dit heeft wel als nadeel dat de kleuren een tint kunnen afwijken. Daarnaast is het oppervlak van de tape niet egaal, waardoor fijne bedrukkingen niet geheel tot hun recht komen op dit oppervlak.

Al deze opties worden in de volgende hoeveelheden aangeboden: 120, 240 of 480 rollen. Kleinere hoeveelheden bieden wij niet aan, om u de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding aan te kunnen bieden. Op aanvraag zijn afwijkende aantallen tevens een mogelijkheid.

 

De voordelen van Dr. Sticker

Dr. Sticker biedt u:

 • Persoonlijk advies voor een creatief ontwerp op maat
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • All-in prijzen inclusief BTW en een gratis digitale proefdruk. Wij willen dat u 100% tevreden zult zijn met het eindresultaat, daarom zullen wij nooit overgaan tot het produceren van de rollen totdat u geheel tevreden bent.
 • De cilinders van Dr. Sticker beschikken over een maximale druklengte van 389 mm, en een minimale druklengte van 201 mm.
 • Een standaardlevering van 3 – 4 werkdagen, zonder verzendkosten, na goedkeuring van de proefdruk. Een snellere levering is, tegen extra kosten, ook mogelijk. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website.
 • U kunt bij ons op rekening bestellen

 

Bestellen

Onze bedrukte tape (15 mm) is een stevige tape die ervoor zal zorgen dat uw verzendingen goed afgesloten zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bedrukking op de tape zeker bij mensen in het oog zal springen, en dient het als extra beveiliging. Heeft u interesse? Dan kun u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Heeft u al een logo of een eigen ontwerp die u op de tape wilt laten drukken? Dan kunt u uw tape bestellen via onze website:

 • Selecteer het aantal rollen, de drukkleuren, de kleur van de tape en eventuele extra wensen.
 • Upload uw logo of ontwerp via de daarvoor bestemde button.
 • Daaropvolgend kan de bestelling in uw winkelwagen geplaatst worden.
 • Vervolgens sturen wij een digitale proefdruk. Dit proberen wij binnen 1 werkdag te doen. Wij produceren pas uw rollen wanneer u 100% tevreden bent met het eindresultaat.
 • Wanneer de proefdruk is goedgekeurd, zullen wij overgaan tot het produceren van de benodigde rollen.

Heeft u nog vragen? Voor advies kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Daarnaast kunt u ons altijd mailen met al u vragen: [email protected] !

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »