Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

3M Safety walk anti-slip tapes

Het merk 3M is wereldwijde markleider in productie van antislip tapes om de veiligheid op werkplaatsen en openbare ruimtes te waarborgen. De producten bestaan uit minerale en niet minerale gecoate producten en geschikt voor industriële en residentiële toepassingen, in zowel droge, natte of olie achtige omstandigheden. 

De 3m Safety walk anti-slip tapes hechten zich op droge, schone oppervlakken zonder los te komen of te kreuken/scheuren. 3M antislip tape staat garant voor lange duurzaamheid. De lijmlaag is drukgevoelig waardoor te antislip tapes gemakkelijk zijn aan te brengen.

Standaard verkopen wij deze antislip materialen op rol in verschillende breedtes en kleuren. Heeft u een specifieke vorm of formaat of aantal nodig? Wij verzorgen ook maatwerk.

3M safety walk anti-slip tapes zijn in de volgende uitvoeringen beschikbaar.

3M safety walk anti-slip tape grof

Inzetbaar bij omgevingen met intensief gebruik. Extra zware schuurkorrels voor een optimale grip. Toepassingsgebieden: land, bos weg en waterbouw op machines, vrachtwagens, tractoren.

3M safety walk anti-slip tape standaard

Standaard antislip tape met een normale schuurkorrel. Toepassing voor meest random gebruik waar intensief wordt gelopen of met rollend verkeer wordt overgegaan, zoals gangen, productieruimtes, hellingen, trappen, machines en heftrucks

3M safety walk anti-slip tape vervormbaar

Antislip tape met een flexibele aluminium rug, waardoor toepassing voor ondergronden die geprofileerd zijn.

3M safety walk anti-slip tape middelfijn

Antislip tape met een middelfijn oppervlak voor toepassing waarbij met blote voeten of schoenen gelopen wordt. Ideaal in watersport.

3M safety walk anti-slip fijn

Antislip tape met een fijne korrel voor toepassing waarbij met blote voeten gelopen wordt. Ideaal voor in zwembaden, douches, sauna's of sanitaire ruimten.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »