Email: info@drsticker.nl Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Spaakbeschermer eigen ontwerp

€59,95 Incl. btw
Aantal:
24-uurs levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash iDEAL MasterCard Visa Giropay Maestro Bancontact / Mister Cash Bank transfer PayPal Pin
Bestel hier uw eigen ontwerp spaakbeschermers stickers!. Laad uw ontwerp in en wij zullen zorg dragen dat dit ontwerp passend op de spaakbeschermer komt te staan.

Let op: Bij een bestelling van stickers met eigen ontwerp of eigen logo, ontvangt u altijd een digitale proef ter controle, voordat de stickers in productie worden genomen. Hierdoor kan een vertraging van de levertijd ontstaan. 

Wilt u adverteren middels een spaakbeschermer voor rolstoelen die beschikbaar gesteld worden door uw bedrijf, stichting of vereniging, of een gepersonaliseerde spaakbeschermer? Dat is mogelijk door middel van de spaakbeschermers ontworpen door Dr. Sticker. Deze stickers bieden u de mogelijkheid de spaakbeschermers te voorzien met uw logo, bedrijfsnaam en een eventuele slogan of een door u uitgezochte afbeelding. Set van 2 ronde stickers voor op de spaakbeschermers van uw rolstoel te plakken. Verkrijgbaar in 45 cm of 49 cm. Uiteraard is er ook in het midden een uitsparing gemaakt. Bestel hier uw spaakbeschermer stickers.
Artikelnummer: 8800
Type: Oracal 651
Materiaal: Speciale PVC folie
Belijming: Solvent polyacrylaat, permanent
Dikte: 70μ
Indoor: Ja
Outdoor: Ja
Applicaties: Vlakke en lichtgebogen toepassingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »