Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Doeken en banners

 

Onze service

Dr. Sticker is de specialist op het gebied van doeken en banners. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, zijn wij in staat om u te voorzien van passend advies. Wij zorgen ervoor dat u de doeken en banners kiest die het beste bij u past. Het advies op maat kunnen wij eventueel begeleiden met een digitaal ontwerp. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Wij komen de doeken en banners bij u thuis monteren. Onze monteurs zijn er speciaal voor opgeleid om te zorgen voor een professioneel eindresultaat.

 

Banners

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten banners. Banners hebben een groot oppervlak en zijn dus erg geschikt om uw reclameboodschap groots te vertonen. Banners zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor representatieve, decoratieve of promotionele uitingen. Onze meest voorkomende banners zijn de gevelbanier, de binnenbanier en de vlagbanier.

 

Onze gevelbanieren en vlagbanieren kunnen buiten gebruikt worden. De gevelbanier wordt met twee rvs-steunen haaks op uw gevel gemonteerd. Tussen de steunen zit een spandoek dat dubbelzijdig geprint is. Doordat de banier haaks op de gevel wordt gemonteerd, is hij erg goed zichtbaar. Onze vlagbanier is de opvallendste vlag die er beschikbaar is voor een vlaggenmast. Deze banier van vlaggenstof is aan een zijde voorzien van een band en haken.

 

Doeken

In ons assortiment vindt u verschillende soorten doeken. Een spandoek is natuurlijk ook een ideaal product om groots mee uit te pakken. Wij kunnen het spandoekframe in principe op elke ondergrond monteren. Het spandoekframe voor op een stenen muur wordt het vaakst bij ons besteld. Dit frame wordt met afstandsklemmen aan de muur gemonteerd. Ook voor een damwandgevel hebben wij een speciaal frame. Dit frame heeft extra brede bevestigingsplaten en T-koppelingen, zodat het frame stevig op het ongelijke damwandprofiel gemonteerd kan worden. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een vrijstaand frame. In ons assortiment vindt u vrijstaande frames met poten of met schoren. Het spandoekframe met poten is ideaal voor doeken met een tijdelijke reclame-uiting. Voor een (grote) uiting is het vrijstaande spandoekframe met schoren erg geschikt.

 

Wij bieden verschillende soorten spandoekmateriaal aan. Welk materiaal voor uw spandoek het beste is, hangt af onder andere af van het soort frame. Ook kijken wij naar de windbelasting en naar de gewenste levensduur van het spandoek. Voor de doeken gebruiken wij vier soorten materialen: banner 400 grams, banner 510 grams, banner 610 grams en mesh 270 grams.

 

De doeken kunnen ook op verschillende manieren in het spandoekframe worden gespannen. De oplossingen die waar daarvoor bieden zijn de standaard spinhaak, de zwanenhals-rekker, de rubber ring met S-haak en de Stormfix-spanner.

 

Meer informatie over doeken en banners

Voor meer informatie over de banners en doeken verwijzen wij u naar de specifieke productpagina’s. Heeft u vragen of heeft u interesse in onze doeken en banners? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel 0165-534026 (Ma - Vrij van 9.00 tot 17.30). U kun natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aan via de website.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »