Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Carwrap care kit Meguiar's

van €44,95 €35,00 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash iDEAL MasterCard Visa Giropay Maestro Bancontact Bank transfer PayPal Pin

Carwrap care kit Meguiar's

Een carwrap hou je mooi met deze carwrap care kit! Deze geeft bescherming zonder dat deze gaat glanzen. Reinig, bescherm en onderhoud de carwrap met behulp van producten uit deze kit. De carwrap zal langer als nieuw eruit zien.

Kit bevat:

  • G17716EU Ultimate Wash & Wax

Gebruik de ultimate wash & wax shampoo regelmatig om de carwrap te reinigen. Advies is om de 2 weken

Bij wassen zorgt u ervoor dat loszittend vuil van de lak zoals stog, wegvuil of vogelpoep wordt verwijdert. Onze ultimate wash & is de meest complete shampoo met carnauba en synthetische polymeren. Tijdens het wassen verwijdert u het vuil en blijf er een waxlaag achter. Deze shampoo geeft dus extra bescherming aan de carwrap tijdens het wassen

  • G3626EU Ultimate Wash & Wax Anywhere - Spray

Met deze ultimate wash & wax anywhere spray kan je lichte vervuiling op de carwrap verwijderen tussen de wasbeurten door. 

Dit product moet je zien qua werking tussen een wasbeurt of een detailer. Is de autolak te vuil om met een detailer onderhanden te nemen, maar is een wasbeurt ook niet nodig. Behandel dan met deze wash en wax spray. 

Dit product laat geen kalkvlekken achter en verwijdert vuil zonder krassen. De unieke polymeren in deze spray zorgt voor een wekenlange bescherming. 

Dit product kunt u zonder water gebruiken

  • G36516EU Paint Protect, Soft Foam Applicator Pad

Deze paint protect biedt circa 6 maanden bescherming. Na deze periode is aan aan te raden de paint protect weer aan te brengen. 

Paint protect zorgt voor langdurige bescherming van uw carwrap. Deze paint protect zet een beschermlaag op uw carwrap, hiermee is de carwrap tot wel 25 wasbeuten beschermd. 

De soft foam applicator pads zijn ultra zacht en hebben een dichte celstructuur. Met deze pad kan je gelijkmatig de paint protect aanbrengen

Meguair's, het merk voor het schoonmaken van uw carwrap

Meer dan een eeuw geleden begon de oprichter Frank Meguiar Jr. vanuit de garage met een simpel meubelpolijst laboratorium. Nu 4 generaties verder is Meguiar nog steeds een familiebedrijf en geëvolueerd naar wereldleider in oppervlakte verzorging. Het productassortiment is zeer breed van producten, gereedschappen tot accessoires voor autoliefhebbers. 

 

 

 

 

Artikelnummer: WCKIT
Levertijd: 5-7 werkdagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »