Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Top 5 coolste etiketten van het afgelopen jaar

Top 5 coolste etiketten van het afgelopen jaar

Etiketten kunnen doorgaans saai zijn, maar dat hoeft uiteraard niet. Hierbij een verzameling van de coolste etiketten van het afgelopen jaar.

Wat opvalt is dat de trend van afgelopen jaar vooral is dat de producenten kiezen voor een label te laten personaliseren. In onze top 5 zijn er 4 met een persoonlijk label. Bijna al deze acties zijn een groot succes geworden en technisch is dit tegenwoordig goed te produceren. Doordat er tegenwoordig digitaal geprint wordt is het (kosten)technisch geen probleem meer om verschillende soorten labels te produceren. Op 1 staat een etiket wat niet gepersonaliseerd is, maar een niet hedendaagse printtechniek heeft gebruikt.

Hierbij onze top 5

1) WhiteWater, Glow in the dark etiketten

Etiketten geproduceerd voor een nieuw merk WhiteWater. Deze etiketten lichten in het donker en laden zich overdag op door middel van UV licht. Het is een vrij dure techniek om glow in the dark te printen, maar het resultaat mag er zeker zijn.

glow in the dark etiketten
White water glow in the dark

2) Dole persoonlijke banaan

200 bananen zijn geprint voor de lopers van de Tokyo marathon 2014. Elke banaan heeft hier de naam van de loper, tijd + facebook berichten opgenomen van hun fans. Direct na de finish werden deze bananen uitgereikt aan de lopers. Bekijk zeker het filmpje over hoe deze actie is gelopen.

3) Share a Coke

In de zomer van 2014 heeft coca cola voor de nederlandse consument aan 1 zijde de 150 populairste Nederlandse voornamen gedrukt. Daarbij was het ook mogelijk om via de website shareacoke.nl een eigen label te maken. Deze actie is over de gehele wereld een groot succes geworden.

4) Je eigen naam op Nutella-pot

Nutella heeft via hun facebookpagina de fans de mogelijkheid gegeven om hun eigen Nutella pot te laten printen.
 

5) Je eigen famous grouse fels

Het Whisky merk Famous Grouse geeft hun klanten de mogelijkheid hun eigen gratis label via de website te maken op een Whisky fles.


Eigen ontwerp op etiket bestellen?

Ga direct aan de slag met onze ontwerptool of vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »