Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Professionele stickers van je huisdier

Professionele stickers van je huisdier

Als stickerbedrijf zien wij een stijgende vraag naar stickers met je huisdier als onderwerp. Vaak wordt een mooi portret van je huisdier gebruikt voor een raamsticker of als achterruitsticker van een auto. Qua materiaal zijn er verschillende opties mogelijk, zoals one way vision of glas decoratie vinyl. Ook mooie watervaste, full colour geprinte stickers zijn uitermate geschikt voor de zijkanten van een auto.

Als stickerbedrijf zien wij een stijgende vraag naar stickers met je huisdier als onderwerp.

Vaak wordt een mooi portret van je huisdier gebruikt voor een raamsticker of als achterruitsticker van een auto. Qua materiaal zijn er verschillende opties mogelijk, zoals one way vision of glas decoratie vinyl. Ook mooie watervaste, full colour geprinte stickers zijn uitermate geschikt voor de zijkanten van een auto.
 

De uitdaging

De grootste uitdaging is het maken van de foto. De meeste huisdieren blijven niet op commando stil zitten. Hier een aantal handige tips voor een goed resultaat.
 

1. Gebruik daglicht

Voor een heldere en scherpe foto is goede belichting heel belangrijk. Daglicht biedt hier meteen een eenvoudige oplossing. Het hoeft nog niet eens heel erg zonnig te zijn om een korte sluitertijd te kunnen gebruiken. Zorg er gewoon voor, dat je de opnames buiten en overdag neemt.
 

2. Sportstand zorgt voor korte sluitertijd

Omdat dieren continu in beweging zijn, kun je het beste kiezen voor een korte sluitertijd van je camera. Of je vraagt je hond om even stil te blijven zitten. Op sommige camera’s staat tussen de sceneafbeeldingen ook een dierensymbool, dit is zeker ook bruikbaar, maar de sportstand is de eenvoudigste oplossing. Deze instelling zorgt zeker voor een korte sluitertijd en de camera reageert heel snel op de gewenste situatie.
 

02_sportstand
Afbeelding: Sportstand
 

3. Hoge beeldkwaliteit

Vuistregel: Kleiner kan altijd, groter niet. Je kunt dus beter de foto zo groot als mogelijk maken, kleiner maken kan altijd. Zorg ervoor dat je camera op de hoogste beeldkwaliteit (L) staat. Op sommige camera’s kan je naast de beeldkwaliteit ook de dpi waarde en resolutie zelf bepalen. Hoge waardes geven je meer ruimte in de keuze van de afmetingen. Niet vergeten! Kleiner kan altijd.
 

03_Kwaliteit
Afbeelding: Beeldkwaliteit

4. Beeldvullend fotograferen

Stel je voor, dat je onderwerp maar een heel klein deel van de foto uitmaakt. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om het onderwerp uit te snijden, maar ook door deze handeling gaat veel beeldinformatie verloren. Bepaal dus vooraf voor welk doeleinde de foto gebruikt zal worden. Zodra je dit hebt vastgelegd, kan je het onderwerp liggend of staand, maar vooral beeldvullend fotograferen.
 

04_Beeldvullend
Afbeelding: Hond beeldvullend
 

5. Afleiding

Om bij het voorbeeld van een hond te blijven, bestaat er een trucje om de aandacht van de fotograaf naar een ander onderwerp te leiden. Speelgoed, takken of botten werken excellent. Het fotomodel is bezig en let helemaal niet meer op jou als fotograaf. Op deze manier creëer je een heel natuurlijke situatie. Dit geeft je tijd om uit te proberen wat je zelf leuk vindt. Gekleurde spelletjes in combinatie met de vacht kunnen een heel mooie contrast opleveren.
 

04_afleiding
Afbeelding: Hond met bot
 

6. Geduld & tijd

Het meest voor de hand liggende advies, maar zeker niet onbelangrijk, is “geduld & tijd”. Je huisdier zal niet begrijpen wat je van hem vraagt. Wacht tot het juiste moment en reageer snel.
 

05_geduld
Afbeelding: Geduld en Geluk

 

7. Foto klaar, sticker bestellen

Foto klaar? Bewaar deze in zo een hoog mogelijke resolutie en bestel deze online via onze ontwerptool in elk gewenste afmeting,vorm en aantal. Of vraag vrijblijvend een offerte aan
 

ronde sticker
Afbeelding: Ronde Sticker

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »