Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

De perfecte hoogte om uw zandstraalfolie te monteren

De perfecte hoogte om uw zandstraalfolie te monteren

Bent u op zoek naar zandstraalfolie, maar weet u niet goed op welke hoogte u deze folie het beste kunt monteren? Lees dan snel verder...

Bent u op zoek naar een manier om uw pand of woning meer privacy te bieden, maar wilt u niet het gehele raam beplakken? Dan is zandstraal folie, ook wel glass etched folie genoemd, misschien de juiste keuze voor u. Met deze folie kunt u het ongewenst inkijken voorkomen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld vergaderzalen of tandarts en dokterspraktijken. Maar ook voor particuliere woningen kunt u deze folie ideaal gebruiken voor bijvoorbeeld de voordeur of het raam aan de voorzijde van uw woning.

 

Zandstraalfolie heeft deze naam verkregen omdat het bij deze folie lijkt alsof er transparante zandkorrels op de folie zijn gespoten. Hierdoor men pas op enkele centimeters afstand kleuren en contouren door de folie heen zien. Maar op welke hoogte kunt u deze folie nu het beste plakken?

 

Als u niet het gehele raam wilt beplakken, maar toch privacy wilt bieden aan de mensen die bijvoorbeeld aan de andere kant van het raam aan het werk zijn, dan moet u natuurlijk wel weten wat hiervoor de juiste hoogte is. U wilt tenslotte niet dat de personen toch nog zichtbaar zijn  als deze achter hun bureau zitten of in de tandartsstoel liggen.

 

Standaard word deze folie op 60 cm hoogte van de grond gemonteerd, met een hoogte van de folie van 1 meter. Het hoogste punt van de folie ligt dus op 1.60 meter van de grond. In de onderstaande afbeelding kunt u een voorbeeld van gemonteerde zandstraalfolie zien.

 

zandstraalfolie voorbeeld

 

Heeft het object dat u wilt afschermen een andere hoogte dan de gangbare afmetingen, zoals bijvoorbeeld een behandelstoel dan kunt u de folie ook in andere afmetingen bestellen. Hiervoor is het van belang dat u goed uitmeet tot welke hoogte uw object zichtbaar is. Wilt u de zandstraalfolie bijvoorbeeld gebruiken voor een wachtruimte houdt dan ook rekening met de hoogte van de stoelen in de wachtruimte. Zodat iemand die zit tijdens het wachten niet onder de folie heen kan kijken. Ook kunt u er voor kiezen om de gezandstraalde folie vanaf de grond te laten beginnen tot de door u gewenste hoogte. Werkt u op een kantoor met alleen maar lange mensen, dan kunt u de folie ook hoger monteren zodat deze personen toch helemaal afgeschermd zijn. 

 

Dr.Sticker kan de zandstraalfolie in elke gewenste voor snijden en plakken. U kunt de folie dus ook gebruiken in combinatie met decoratieve uitingen of u kunt u bedrijfslogo verwerken in de folie. Voor alle mogelijkheden omtrent zandstraalfolie en montage door onze ervaren monteurs kunt u telefonisch (0165 53 40 26 Ma – Vrij 9:00-17:30) of via de mail ([email protected]) contact met ons opnemen of gebruikmaken van ons contactformulier.    

 

Bekijk hier al onze verschillende glasfolies.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »